Laatste update: 13-09-2021

Volledig veilig online met Norton 360 Deluxe

In dit berichten we Norton 360 Deluxe uit. Norton 360 Deluxe is een abonnement van Norton, waarmee je o.a. geniet van een virusscanner die je beschermt tegen online bedreigingen, een veilige VPN-verbinding, ouderlijk toezicht kunt instellen op de apparaten van je kinderen en nog meer! Lees hier alles over Norton 360 Deluxe.

Dat je online beveiligd moet worden zal je misschien wel bekend in de oren klinken, maar ben je wel echt goed beveiligd? Heb je bijvoorbeeld wel een antivirusscanner die je computer behoedt voor virussen en andere bedreigingen. Surf je wel online met een beveiligde VPN-verbinding? want zonder dat je het misschien weet laat je namelijk een digitaal spoor achter met allerlei privégegevens. Ook unieke en veilige wachtwoorden zijn steeds belangrijker, zo voorkom je dat je kwaadwillende bij je gegevens kunnen of dat je zelf de gegevens kwijtraakt.

Nu kun je alles apart afsluiten, maar wat nou als je direct een totaalpakket kunt aanschaffen. Met Norton 360 Deluxe bescherm je jezelf beter online, denk aan een beveiligde VPN-verbinding, een virusscanner en een wachtwoordmanager. Daarnaast biedt Norton ook andere tools die zorgen voor meer veiligheid, denk aan ouderlijk toezicht, back-up van je computer in de cloud en tool waarmee je een slimme firewall opzet. In dit bericht lichten Norton 360 Deluxe uit zodat je na het lezen van dit bericht precies weet wat je met dit abonnement kunt, wat de voordelen zijn en hoe dit werkt.

Norton 360 Deluxe deal:  Speciale korting van € 5 op de prijs van € 49,99 voor het eerste jaar. 

Wat is Norton en wat kun je met Norton 360 Deluxe?

Met Norton 360 Deluxe kun je jezelf volledig online beveiligen, zo bevat Norton Deluxe 360 het volgende: realtimebescherming tegen bedreigingen, wachtwoordbeheer, secure VPN, cloudback-up, slimme firewall en ouderlijk toezicht. Hieronder leggen we je uit hoe je met deze tools beter online beschermt bent. Check op de Norton-website wat de vereisten zijn per tool.

Realtimebescherming tegen bedreigingen: voorkom nare virussen op je computer

norton scan

Met realtimebescherming tegen bedreiging bescherm je je device tegen online bedreigingen. Wanneer je een op een verkeerde website komt of op een verkeerde link in een e-mail drukt kan er al een virus op je computer geplaatst worden. De tool van Norton checkt constant of er geen bedreiging binnenkomt en voorkomt dit in de meeste gevallen. Ook is er een handige tool die je kunt activeren in je browser die aangeeft voordat je op een website klikt of deze gevaarlijk is. Mocht je deze niet veilig zijn en klik je er toch op dan wordt je door Norton tegengehouden en vermelden ze dat je een onveilige website bezoekt.

Wachtwoordbeheer: je inloggegevens veilig en vergeet ze nooit meer

Tegenwoordig moet je voor elke webshop of dienst wel een account maken. Elk account is dan weer voorzien van inloggegevens, omdat je tegenwoordig zoveel inloggegevens moet onthouden is dit bijna niet meer te doen. Belangrijk is dat je wel unieke inloggegevens gebruikt, want raak je één wachtwoord kwijt dan beperkt je de schade.

Met de wachtwoordmanager van Norton heb je al je inloggegevens in een veilige omgeving. In een digitale kluis worden deze inloggegevens opgeslagen waar alleen jij inzicht in hebt. Mocht je ergens willen inloggen dan vult de tool automatisch de inloggegevens in. Het voordeel hiervan is dat je niet 100 verschillende inloggegevens hoeft te onthouden en dat je het ook nooit meer vergeet. Daarnaast maakt de tool ook gebruik van een wachtwoordgenerator, deze maakt automatisch een moeilijk wachtwoord aan.

Secure VPN: online surfen met een beveiligde VPN-verbinding

norton secure vpn

Met Secure VPN kun je zelf een beveiligde VPN verbinding aan maken naar keuze. Een VPN beschermt en versleutelt je gegevens wanneer je gebruikmaakt van een openbaar of een gedeeld wifi-netwerk. Wanneer je namelijk rond surft op het internet zonder een VPN-verbinding laat je een spoor achter met digitale informatie, denk bijvoorbeeld aan de gegevens van je locatie. Met Norton Secure VPN worden je gegevens versleutelt en weten bijvoorbeeld adverteerders niet wie je bent.

Daarnaast kun je met Secure VPN ook gebruik maken van de Reclametracking tool. Met deze tool kun je ad trackers blokeren, hierdoor wordt je niet achtervolgt door steeds dezelfde advertenties.

Cloudback-up voor pc: verlies nooit meer je gegevens

Met Cloudback-up voor pc kun je op een veilige manier je computerbestanden opslaan, hiermee voorkom je dat je alles kwijtraakt wanneer je computer beschadigd of kwijt raakt. In de Norton omgeving kun je zelf aangeven wat je precies wilt opslaan, denk aan foto’s, emailbestanden, muziek of contactpersonen. Mocht je computer dan crashen dan kun je deze gegevens terughalen en ben je niet alles kwijt.

Slimme firewall:

Een firewall houdt toezicht op het netwerkverkeer dat je computer verzendt en ontvangt wanneer je verbonden bent met internet. Ook blokkeert zo’n firewall verdacht verkeer, hiermee bescherm je de persoonlijke bestanden en gegevens op je het apparaat dat je gebruikt tegen schadelijke aanvallen of andere illegale praktijken.

Ouderlijk toezicht: houdt toezicht op het internetgebruik van je kinderen

Ouderlijk toezicht is een tool waarmee je weet wat het zoekgedrag van je kinderen is online. Zo weet je precies welke websites je kinderen bezoeken, wat voor soort video’s ze bekijken, welke apps ze downloaden en welke zoektermen ze gebruiken. Daarnaast kun je filters instellen, zodat je voorkomt dat kinderen op website komen waar content getoond die niet geschikt is voor kinderoogjes.

Norton 360 Deluxe – Online bescherming voor slechts € 49,99 per jaar

norton antivirus softwareZeer goede beveiliging met Norton 360 Delux. Zo geniet je in dit pakket van realtimebescherming tegen bedreigingen, veilige VPN-verbinding, wachtwoordbeheer, cloudback-up voor je pc, slimme firewall en ouderlijk toezicht. Lees meer…

Meer cyber security artikelen

lastpass gratis account meerdere apparaten
slack wachtwoord resetten
telefoonnummers facebook gebruikers verkocht
norton wachtwoordmanager
41 miljoen euro fraudehelpdesk 2020
privegegevens handel coronayastemen
malware