Laatste update: 13-09-2021

Waarom Norton wachtwoordmanager een goede keuze is

Soms lichten we een cyber security software tool uit die onze aandacht heeft getrokken. Dit maal is het tijd voor de wachtwoordmanager van Norton. We lichten uit wat je hiermee kunt, hoe het werkt én wat onze mening hierbij is.

norton wachtwoordmanager

Vandaag de dag hebben we voor alles wel een account met eigen inloggegevens. En als je de adviezen opvolgt, heb je natuurlijk voor elk account een ander wachtwoord. Hoe je dit met tientallen accounts veilig en overzichtelijk kunt houden? Met een wachtwoordmanager!

Wij deden eerder onderzoek naar de beste wachtwoordmanager en lichten in dit artikel de Norton Wachtwoordmanager uit, die het bedrijf zelf de Norton Password Manager noemt.

Norton Password Manager: uitgebreide wachtwoordmanager

Om de kans op een hack of digitale inbraak te voorkomen is het een must om voor alles een ander wachtwoord te gebruiken. Maar dat niet alleen: ook het hebben van ijzersterke wachtwoorden die onder meer voorzien zijn van cijfers, tekens en afwisselende lettergrootten is steeds meer regel dan uitzondering.

Met Norton Password Manager, de wachtwoordmanager van Norton, is het makkelijk en eenvoudig om deze wachtwoorden sterk te houden: je kunt namelijk al je wachtwoorden centraal bedienen met één sterk wachtwoord. Laten we daar eens in duiken.

 Aanbieding! 

nieuw norton logo

Korting op Norton 360 Deluxe

Bij Norton 360 Deluxe geniet je ook van de ijzersterke wachtwoordmanager van Norton. Je kunt hiermee al je wachtwoorden centraal opslaan. Betaal met deze deal voor het eerste jaar slechts € 49,99.

Zo werkt de wachtwoordmanager van Norton

Stel je hebt voor tien accounts een ander wachtwoord. Dan is het soms even zoeken en nadenken wat ook al weer het wachtwoord was. Wat vaak gebeurt – wat helemaal niet de bedoeling is – is dat men deze wachtwoorden opschrijft. Dit is dus echt een no-go!

Wachtwoordbeheer

Met de wachtwoordmanager van Norton kun je inloggegevens van specifieke accounts toevoegen. Onder deze paraplu – Wachtwoordbeheer genaamd – werk je vervolgens met één sterk wachtwoord. Met dit wachtwoord kun je alles wat eronder hangt ontgrendelen.

Zo heeft elk account dus een eigen sterk wachtwoord – die je nu nog moeilijker zou kunnen maken omdat je die toch niet in hoeft te voeren – maar kun je gewoon inloggen met één en hetzelfde sterke wachtwoord.

Extra handige functies van deze Wachtwoordmanager

Tijdens ons onderzoek naar Norton Wachtwoordmanager kwamen we nog een aantal interessante functies tegen die we graag met je delen. Zo is deze passwordmanager in staat om sterke wachtwoorden voor te schotelen voor je. Hij maakt namelijk complexe en unieke wachtwoorden aan, als je dit wil.

Dat niet alleen: de wachtwoordmanager van Norton geeft namelijk ook een seintje als deze van mening is dat wachtwoorden zwak zijn. Je kunt ze automatisch laten updaten met een nieuwere en sterkere variant.

 Aanbieding! 

nieuw norton logo

47% korting op Norton 360 Deluxe

Een jaar lang genieten van een volledige online veiligheid mét een sterke password manager? Dan is dit je kans: pak nu 47% korting op een jaarabonnement van Norton 360 Deluxe en betaal slechts € 49,99 voor het eerste jaar.

Meer cyber security artikelen

lastpass gratis account meerdere apparaten
slack wachtwoord resetten
telefoonnummers facebook gebruikers verkocht
norton wachtwoordmanager
41 miljoen euro fraudehelpdesk 2020
privegegevens handel coronayastemen
malware