Laatste update: 13-09-2021

Netflix in het buitenland kijken (ook buiten Europa)

Ga je lekker op vakantie, kun je niet alle Netflix series en films kijken. Voorkom dit en maak gebruik van de beste VPN software voor Netflix!

netflix kijken op vakantie

Wil je Netflix kijken buiten Europa? Dit kan soms voor problemen zorgen omdat verschillende overheden buiten Europa hier een stokje voor willen steken. Zo kan het voorkomen dat je favoriete serie niet meer te vinden is of dat er geen Nederlandse ondertiteling beschikbaar is. Natuurlijk zit jij hier niet op te wachten en wil je je Netflix verslaving gewoon doorzetten. Wij hebben daarom een handige trucje waardoor je Netflix in het buitenland gewoon kunt bekijken zelfs ook buiten Europa. In deze post vertellen we je alles over Netflix kijken of vakantie en regels van Netflix in het buitenland.

Netflix kijken buiten Europa hier beginnen de problemen

Allereerst is het belangrijk om te weten dat sinds 1 januari 2018 aanpassingen in Europese wet zijn doorgevoerd. Met deze nieuwe wet is het aanbod in Europese landen bijna hetzelfde en is ook de Nederlandse ondertiteling in elk Europees land toe te passen. Voorheen kwam het bijvoorbeeld voor dat je in Spanje dezelfde serie als in Nederland wel kon bekijken, maar was het niet mogelijk om de serie te bekijken met Nederlandse ondertiteling.

Sinds deze nieuwe wet is dit probleem opgelost en kun je in Europa gewoon over gebruik maken van Netflix. Echter beginnen de problemen pas wanneer je buiten Europa op vakantie gaat, melden sites als VPNpower in hun artikelen over Netflix kijken in het buitenland. Wanneer je bijvoorbeeld in Curaçao een Netflix film wilt zien zal je snel merken dat je favoriete serie er niet meer tussen staat en dat er hele andere titels te vinden zijn. Ook bij het afspelen van een titel zal hoog waarschijnlijk de Nederlandse ondertiteling verdwenen zijn.

Om toch lekker een serie van Netflix in het buitenland te bekijken hebben we twee verschillende oplossingen voor je. Eén heb je misschien al zelf bedacht, dat is het downloaden van series of films. Hiervoor dien je gewoon even wat voorbereidingen te treffen en de andere oplossing werkt iets anders, maar die kunnen je wel extra voordelen opleveren ook wanneer je gewoon Netflix wilt kijken in Nederland.

De Netflix in het buitenland kijken oplossingen:

 • Netflix kijken zonder internet
 • Netflix buitenland omzeilen met VPN

Met ExpressVPN kijk je over al ter wereld Netflix

expressvpn beste

Onze voorkeur gaat uit om in het buitenland gebruik te maken van een VPN-verbinding van ExpressVPN. De meest veilige manier en je kijkt in het buitenland gewoon je favoriete serie of film met Nederlandse ondertiteling. Lees meer…

Netflix kijken zonder internet

De makkelijke en eerste oplossing die we hebben is Netflix kijken zonder internet. Deze oplossing werkt alleen wanneer je nog thuis bent. Ben je dat niet, ga dan door naar de volgende oplossing.

Sinds een tijdje terug is het namelijk mogelijk om series via Netflix te downloaden, hierdoor kun je series vooraf downloaden en bekijken wanneer je niet verbonden bent met internet. Echter is het niet mogelijk om elke serie of film te downloaden, het aanbod hierin is beperkt. Kijk daarom bij Netflix altijd welke films of series te downloaden zijn, zie hieronder een het stappenplan hoe je een Netflix filmt kunt downloaden.

 1. Open Netflix
 2. Onderaan de pagina staat een balk met downloaden, klik hierop.
 3. Je komt in een omgeving met mijn downloads, onderaan je downloads staat een kop met: “ZOEK MEER DOWNLOADBARE TITELS”, klik hierop.
 4. Nu krijg je een overzicht te zien met alle series en films die te downloaden zijn, zoek een serie of film uit en klik erop.
 5. Bij series zie je de afleveringen staan en aan het einde van de regel zie je het download icoontje, klik hierop en de serie start met downloaden. Bij films zie je onder de beschrijving een knopje met “Downloaden”, wanneer dit mogelijk is.

Download Netflix films of series, handig voor in het vliegtuig

Voordelen van Netflix films downloaden

+  Hoeft er niets extra voor aan te schaffen
+  Hier mee kun je ook Netflix kijken in het vliegtuig

Nadelen van Netflix films downloaden

– Niet elke serie of film is te downloaden
Je moet dit voor je vakantie doen
Kost ruimte op je device

Netflix buitenland omzeilen met VPN?

Dus ben je al in het buitenland en heb je vooraf niet je favoriete film of serie kunnen downloaden? Dan is er nog een andere manier, en deze heeft ook nog extra voordelen ook. Met een VPN-verbinding kun je namelijk elk aanbod ontvangen van het land waarmee je een verbinding maakt. Wanneer je in Turkije bent en je maakt middels een VPN-verbinding aan in Nederland, dan denkt Netflix dat Nederland je locatie is en zul je het aanbod van Nederland ontvangen.

Ook de Nederlandse ondertiteling zal weer te gebruiken zijn. Het andere voordeel dat je hiermee hebt is dat wanneer je in Nederland bent ook het aanbod van andere landen kunt ontvangen. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld een VPN-verbinding maakt in Amerika, hierdoor zul je dan ook het Amerikaanse aanbod te zien krijgen.

Voordelen Netflix buitenland met VPN

+  Je kunt verder gaan met je favoriete serie
+  Nederlandse ondertiteling weer beschikbaar
+  Extra aanbod

Nadelen van Netflix films downloaden

– Niet elke serie of film is te downloaden
Je moet dit voor je vakantie doen
Kost ruimte op je device

Welke VPN gebruiken om in het buitenland te Netflixen?

Op onze pagina beste VPN voor Netflix hebben we onderzocht welke VPN aanbieder het meest geschikt is voor het gebruiken van Netflix. Hierbij is het belangrijk dat je om op verschillende punten te letten wanneer je specifiek op zoek bent naar een VPN aanbieder die geschikt is voor Netflix:

 • Kijk goed of de VPN software geschikt is voor Netflix
 • Check of de software jouw toestel ondersteund
 • Is de VPN software compatibel met jouw toestel-software?

Netflix in het buitenland een ander aanbod?

Het is een feit dat elk land weer een ander aanbod heeft, dit merk je meteen wanneer je de Europese grenzen over gaat. Vaak is de serie die je in Nederland volgde niet meer te vinden en niet beschikbaar in het land van bestemming. Wat precies het verschil aan aanbod is, is niet bekend en veranderd ook steeds weer. Wel weten we dat Amerika het grootste aanbod heeft. Het aanbod heeft vooral te maken met contracten van aanbieders en het aanbod zelf, want het is natuurlijk niet nodig om het Nederlandse aanbod in Amerika te tonen.

Wil je toch het volledige Amerikaanse aanbod hebben dan kon je voorheen simpelweg een VPN verbinding maken in Amerika en dan was het Amerikaanse aanbod toonbaar, helaas werkt dit niet helemaal meer zo. Dit komt omdat je account gekoppeld staat aan een adres (waarschijnlijk Nederland in jouw geval). Om toch de Amerikaanse Netflix series te bekijken die in Nederland nog niet te zien zijn kun je dit als volgt doen:

 1. Zorg eerst dat je een VPN verbinding hebt in Amerika (wij hiervoor: NordVPN)
 2. Maak een VPN verbinding aan in Amerika
 3. Ga naar de Netflix website of app
 4. Maak een nieuw account aan, zorg dat je hier een Amerikaanse adresgegevens achterlaat

Na het aanmaken van een “Amerikaans” account zul je zien dat je het complete aanbod van de Amerikaanse Netflix ontvang, zorg wel dat je gebruik blijft maken van de VPN-verbinding. Kijk hieronder onze favoriete VPN aanbieders die ook geschikt zijn voor het gebruik van Netflix!

#1 – CyberGhost – Tijdelijk maar € 2.64 per maand

cyberghost vpnCyberGhost is in onze ogen de #1 beste VPN voor Netflix. CyberGhost heeft zelfs een speciale mogelijkheid hiervoor, die zij ‘Unblock Streaming’ noemen. Met deze functie wordt niet zomaar de server geblokkeerd. Lees meer…

#2 – ExpressVPN – Altijd een veilige verbinding

expressvpn besteExpressVPN staat bekend om de mogelijkheden om Netflix te kunnen kijken. Dankzij de vele ondersteuningsmogelijkheden van ExpressVPN, kun je hiervan gebruik maken op onder andere je iOS, Android of Windows toestel. Lees meer…

#3 – NordVPN – Ook direct handig om al je apparaten te beveiligen

nordvpn vpnNordVPN kan vanwege de ijzersterke en betrouwbare VPN verbinding niet ontbreken in de lijst met de beste VPN voor Netflix. Ook deze VPN aanbieder biedt namelijk mogelijkheden om Netflix te kunnen kijken via VPN. Lees meer…

Netflix zelf houdt niet van gebruikers die gebruik maken van een VPN verbinding, wanneer er meerdere mensen op één server zitten en op hetzelfde gebruik maken van Netflix dan kan het voorkomen dat Netflix die server dan blokkeert. Mocht dit voorkomen switch dan gewoon van server. Als bovenstaande zaken in orde zijn, maak je een goede keuze. Je kunt op vakantie genieten van Netflix kijken op vakantie!

Meer cyber security artikelen

lastpass gratis account meerdere apparaten
slack wachtwoord resetten
telefoonnummers facebook gebruikers verkocht
norton wachtwoordmanager
41 miljoen euro fraudehelpdesk 2020
privegegevens handel coronayastemen
malware