Home » Cyber Security Tips » Netflix kijken op vakantie doe je zo

Netflix kijken op vakantie doe je zo

netflix kijken op vakantie

Door Rob | Datum: 19 juli 2019

Lekker op vakantie en aan het zwembad genieten van je favoriete serie of film. Heerlijk! Tenzij dit dus niet mogelijk is, omdat er landbeperkingen zijn voor het favoriete vakantieland waar jij naartoe gaat. Ja, niet altijd kun je volop genieten van alle functionaliteiten van jouw Netflix account. Zo zijn bijvoorbeeld specifieke films of series nog niet beschikbaar gesteld in een ander land, waardoor jij ze niet kunt zien. In deze blog help ik je op weg bij Netflix kijken op vakantie: hoe kun je alsnog in het buitenland genieten van al je films en series in jouw Nederlandse Netflix account?

Netflix kijken op vakantie kan niet altijd

Laten we eerst kort stilstaan bij de beperking van Netflix in sommige landen. Zoals je weet zijn release-data van diverse films en series anders in specifieke landen. Zo is La Casa de Papel op het moment van schrijven van dit artikel net verschenen in Nederland, hoewel deze in België nog moet verschijnen. Deze beperkingen zijn aardig lastig: als jij net op de helft in je favoriete serie zit, kan het zomaar zijn dat jij op vakantie deze niet verder kunt kijken.

Voorheen was heel Netflix niet mogelijk in het buitenland

Persoonlijk heb ik het wel eens meegemaakt dat ik in Italië zelfs mijn hele Netflix app niet kon openen op mijn iPad, toen ik een WiFi verbinding had gemaakt het met hotel. Gelukkig is dit niet meer ter sprake. Je kunt wel gewoon Netflix gebruiken, maar lang niet alle films en series zijn beschikbaar in alle landen.

Oplossing voor Netflix op vakantie kijken: VPN software!

Om lekker te kunnen genieten van al je series en films is het slim om een VPN software aan te schaffen. Hiermee kun je landbeperkingen omzeilen en dus gewoon genieten van alle films en series die momenteel in jouw Netflix account te vinden zijn. Daarbij geniet je hierbij van nog meer VPN software voordelen, waaronder een veiligere verbinding als jij gebruik maakt van de openbare WiFi spot van het hotel.

Let hier op bij VPN software voor Netflix

Voor de keuze van een geschikte VPN software zijn er wel een aantal punten waar je op moet letten. In mijn eerdere artikel ‘VPN software, waar moet je op letten‘ beschreef ik ook al dat bijvoorbeeld de ondersteuning voor jouw software of toestel noodzaak is om te checken. Ik zet de belangrijkste punten voor deze situatie op een rij:

  • Kijk goed of de VPN software geschikt is voor Netflix
  • Check of de software jouw toestel ondersteund
  • Is de VPN software compatibel met jouw toestel-software?

Als bovenstaande zaken in orde zijn, maak je een goede keuze. Je kunt op vakantie genieten van Netflix kijken op vakantie!

Recente artikelen over VPN software

facebook advertenties blokkeren
anoniem surfen
netflix kijken op vakantie
vpn software waar moet je op letten
voordelen van VPN software
wat is vpn software