Laatste update: 20-07-2023

Introductiekorting Norton 360 cyber security pakket

Bij Beveiligingsguru kunnen het niet vaak genoeg zeggen: zorg ervoor dat je optimaal beschermd bent als je online activiteiten uitvoert. Van het inloggen op je sociale media kanalen tot internetbankieren. Voor diverse activiteiten zijn er verschillende cybersecurity oplossingen.

Zo is er een wachtwoordmanager om te zorgen dat je nooit je wachtwoorden meer vergeet én altijd gebruik maakt van een sterk wachtwoord. Maar ook is er weer een VPN verbinding waarmee gegevens versleuteld van en naar jouw apparaat gestuurd wordt, zodat een mogelijke hacker hier niets aan heeft, mocht hij of zij dit onderscheppen.

Gelukkig bieden steeds meer cyber security software bedrijven pakketten aan waarmee je alles tegelijk in huis haalt. Onze favoriet? Het Norton 360 pakket: dit is een compleet pakket waarmee je alle must-haves op het gebied van online beveiliging in huis haalt. En we hebben goed nieuws voor je: er is momenteel een introductiekorting waarmee je bijna de helft bespaard op je aankoop.

Norton 360

Laten we kort stilstaan bij het pakket van Norton: waaruit bestaat Norton 360 allemaal? We zetten de belangrijkste eigenschappen van het pakket op een rij:

  • VPN: dankzij Secure VPN geniet je van een betere online privacy. Je surft via een ander IP-adres en gegevens worden versleuteld.
  • Antivirus: ook is er bij Norton 360 sprake van apparaat beveiliging (voor maximaal 5 apparaten), waarmee je onder meer geniet van antivirus software.
  • Wachtwoordmanager: een wachtwoordmanager is ook terug te vinden in Norton 360. Hiermee geniet je altijd van sterke wachtwoord en hoef je ze nooit meer te vergeten.

Naast bovenstaande hoofdzaken zijn er ook een aantal extra pluspunten die het pakket aanvullen. Zo is er de mogelijkheid voor ouderlijk toezicht bij Norton 360 Deluxe en kun je met het Premium pakket zelfs genieten van de Schooltijd functie (extra handig wanneer kinderen thuisonderwijs hebben). Op de website van Norton kun je de verschillende Norton 360 pakket goed vergelijken.

Kennismakingaanbieding op Norton 360

Van Norton 360 zijn er drie pakketten: Standard, Deluxe en Premium. Je kunt op het moment van schrijven tot 68% besparen op je aankoop. Bekijk snel de beste deal op Norton.com, waar je ook de systeemvereisten en belangrijke informatie over abonnementen, prijzen en aanbiedingen kunt lezen.

Introductiekorting Norton: geniet het eerste jaar van maar liefst 68% korting!

nieuw norton logoWanneer je Norton 360 overweegt kan het slim zijn om nu actie te ondernemen. Er is namelijk een interessante introductieaanbieding waarbij je het eerste jaar veel geld bespaart! Zo betaal je nu voor het eerste jaar slechts € 29,99, hiermee bespaar je 68% op het eerste jaar! Lees meer…

* Het eerste jaar betaal je € 29,99, wanneer er een jaar versterken is betaal je het normale tarief van € 94,99.

Meer cyber security artikelen

lastpass gratis account meerdere apparaten
slack wachtwoord resetten
telefoonnummers facebook gebruikers verkocht
norton wachtwoordmanager
41 miljoen euro fraudehelpdesk 2020
privegegevens handel coronayastemen
malware
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *