Disclaimer

Onze missie bij Beveiligingsguru.nl is belangrijk: jou helpen bij het maken van de juiste keuze voor de beveiligingsproducten en -software. Hiervoor reviewen en testen wij beveiligingsproducten en delen we onze persoonlijke kennis.

Alle informatie die te vinden is op Beveiligingsguru.nl is eigendom van Smart Brothers. De informatie mag niet verveelvoudigd worden of gebruikt worden voor publicatie in verschillende vormen. Daarbij mag Beveiligingsguru.nl nooit gebruikt worden voor criminele activiteiten; Smart Brothers verleent dan ook alle medewerking aan opsporingsdiensten als deze ter sprake komen.

Affiliate disclaimer

Met Beveiligingsguru.nl verwijzen wij zo nu en dan naar webshops die smart home producten verkopen. Dit doen wij alleen als we vinden dat er sprake is van toegevoegde waarde voor onze bezoekers. Spreken we over een product, dan willen wij de bezoeker direct de mogelijkheid bieden om deze aan te schaffen. Op Beveiligingsguru.nl verkopen wij dus zelf geen producten of artikelen. Wanneer een bezoeker een product aanschaft bij een webshop na door te zijn verwezen door Beveiligingsguru.nl, zijn de voorwaarden en regelgeving van desbetreffende webshop van toepassing. Beveiligingsguru.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen met aankopen en eventuele schade die daar uit voortvloeit.

Inkomsten disclaimer

Bij het doorsturen van onze bezoekers naar een webshop, kan er sprake zijn van een affiliate samenwerking. Wanneer een bezoeker die door Beveiligingsguru.nl is doorverwezen daadwerkelijk een product koopt, kunnen wij een commissie ontvangen op basis van het aankoopbedrag. Hoewel wij hieraan verdienen, is dit niet van invloed op onze mening bij het advies van producten of artikelen. Wij hebben momenteel een affiliate samenwerking met de volgende webshops:

  • Bol.com
  • Coolblue

Hiervoor maken we gebruik van de volgende affiliate netwerken:

  • Bol.com Partner Programma
  • Partnerize.com

Lees ook ons privacy statement bij het doorsturen van bezoekers naar bovenstaande webshops op het gebied van privacy.

Suggesties, aanpassingen of feedback

Op Beveiligingsguru.nl schrijven we dagelijks content in de vorm van blogartikelen en adviespagina’s. Hierin delen wij onze persoonlijke opgedane kennis op het gebied van beveiligingsproducten en -software. Het kan voorkomen dat jij van mening bent dat de informatie niet kloppend is of aangevuld dient te worden. Hoewel we bij Beveiligingsguru.nl de grootste aandacht besteden aan het voorzien van de juiste informatie kan het voorkomen dat informatie niet overeenkomt met informatie die terug te vinden is in webshops waar wij naar doorverwijzen. Wanneer een bezoeker opmerkt dat de informatie verschilt of in zijn ogen onjuist is, vragen wij contact op te nemen via info@smartbrothers.nl. Wij duiken vervolgens direct in het vraagstuk en notificeren de verstuurder van het bericht binnen een werkdag. Ook notificeren wij de verstuurder van het bericht bij het vinden of doorvoeren van en oplossing.

Wij staan open voor feedback of suggesties, zodat we Beveiligingsguru.nl constant kunnen verbeteren. Ook hiervoor stellen wij het op prijs om gebruik te maken van bovenstaand e-mailadres.

Nederlands recht van toepassing

Op Beveiligingsguru.nl is het Nederlands recht van toepassing. Wanneer een bezoeker gebruik maakt van Bestestofzuigers.nl wordt er automatisch akkoord gegaan met deze disclaimer. Bestestofzuigers.nl kan ten allen tijden de disclaimer, zonder dit van te voren aan te kondigen, aanpassen en uitbreiden. Op Beveiligingsguru.nl zijn auteursrechten van toepassing.