Home » Beste Wachtwoordmanager 2020 » Beste Wachtwoordmanager voor iPhone

Beste Wachtwoordmanager voor iPhone

Door Rob | Laatste update: 24 juli 2019

Hoewel Apple op de iPhone al handige mogelijkheden biedt om wachtwoorden niet meer te hoeven vergeten, kan een wachtwoordmanager toch nog veel interessanter zijn. Zo kun je gebruik maken van een cloud configuratie, zodat je ook op andere apparaten je wachtwoorden niet meer hoef te vergeten.

We hebben een centraal artikel over de beste wachtwoordmanager van 2020, maar op deze pagina ontdek je razendsnel de beste wachtwoordmanager voor een iPhone. Check welke wachtwoordmanagers wij aanbevelen en lees meer over onze onderzoeksmethodologie.

 Beste keuze 
lastpass

LastPass

Wij vinden LastPass de beste wachtwoordmanager voor iPhone. De app LastPass – die te downloaden is via de AppStore – is super eenvoudig te gebruiken. Daarbij is het bij LastPass enorm simpel om de software te gebruiken op meerdere apparaten, zodat je het niet alleen kunt gebruiken op je iPhone, maar ook op bijvoorbeeld je Mac of iPad!

 Fijne iPhone app 
dashlane

Dashlane

De applicatie van Dashlane werkt misschien wel het fijnste van allemaal. Hierdoor kan Dashlane in onze ogen zeker niet ontbreken in de lijst met de beste wachtwoordmanager voor iPhone keuzes. De app is fraai vormgegeven en doet wat het moet doen, zonder teveel toeters en bellen. Iets wat belangrijk is bij een wir-war aan wachtwoorden!

 Ook interessant 
1password

1Password

Een andere interessante keuze voor de iPhone is 1Password. Deze wachtwoordmanager is niet alleen geschikt voor wachtwoorden opslaan op je iPhone, maar ook voor andere informatie. Zo kun je bijvoorbeeld ook je creditcard gegevens eenvoudig opslaan via deze wachtwoordmanager.

Voordelen van een wachtwoordmanager voor iPhone

Door het gebruiken van een wachtwoordmanager voor je iPhone geniet je van een aantal interessante voordelen. Zo hoef je nooit meer je wachtwoorden te vergeten, die tegenwoordig allemaal uniek en sterk dienen te zijn. Om je kennis te laten maken met alle voordelen van een wachtwoordmanager voor iPhone, heb ik ze allemaal op een rij gezet:

  • Nooit meer je wachtwoorden vergeten
  • Razendsnel inloggen op je iPhone bij diverse accounts
  • Veiliger inloggen op verschillende systemen
  • Eenvoudig gebruiken op diverse apparaten
  • Laat wachtwoordmanager wachtwoorden voorstellen

Zoals je ziet zijn er heel wat redenen om je eens te verdiepen in een goede password manager. Als je overweegt om er een te gaan gebruiken heb ik goed nieuws voor je: wij hebben onderzoek gedaan naar de beste wachtwoordmanager voor iPhones. Het resultaat ontdek je hierboven! Hoe wij hiertoe gekomen zijn, ontdek je in onze onderzoeksmethodologie.

Onderzoeksmethodologie voor beste wachtwoordmanager voor iPhone

Voor we zijn gestart met het onderzoek, hebben we eerst wachtwoordmanagers op een rij gezet die compatibel zijn met iOS van iPhone. Deze kwamen eerder al naar voren bij de beste wachtwoordmanager voor iOS. Deze selectie was tevens van toepassing bij het onderzoek naar de beste wachtwoordmanager voor iPad.

Na het afbakenen van de selectie, hebben we de verschillende password manager software onderzocht op de volgende kenmerken:

  • Gebruiksvriendelijkheid van de iPhone app van desbetreffende wachtwoordmanager
  • Snelheid van de software en de impact hiervan op de iPhone
  • Betrouwbaarheid van de aanbieder
  • Veiligheidsmaatregelen om wachtwoorden veilig op te slaan
  • Prijs/kwaliteitsverhouding

Wij updaten ons onderzoek regelmatig. Wachtwoordmanagers worden namelijk constant verbeterd voor de iPhone, waardoor wijzigingen kunnen zorgen voor een ander onderzoeksresultaat. Bovenaan de gids ontdek je de laatste update datum!

Bescherm je iPhone naast een wachtwoordmanager voor nog meer!

Een wachtwoordmanager kent veel voordelen op het gebied van veiligheid, maar biedt bijvoorbeeld nog geen schild tegen een virus of ransomware. En ook het anonimiseren van jouw IP adres behoort niet tot de functionaliteiten. Om te zorgen dat jij toch je iPhone helemaal van A tot Z kunt beschermen hebben we ook onderzoek gedaan naar de beste VPN voor iPhone en de beste virusscanner voor iPhone. Neem een kijkje en kom erachter wat de beste cyber security software is voor jouw toestel!

Recente artikelen over Wachtwoordmanagers

wachtwoord generator welke moet ik hebben
wachtwoorden veilige bewaren
nooit meer je wachtwoord vergeten
wat is een wachtwoordmanager