Home » Beste Wachtwoordmanager 2019 » Beste Wachtwoordmanager voor iPad

Beste Wachtwoordmanager voor iPad

Door Rob | Laatste update: 24 juli 2019

Weer dat ene wachtwoord vergeten van Facebook, Twitter of een ander account o pjouw iPad? Dat is verleden tijd met een wachtwoordmanager, ook wel een password manager genoemd! Er zijn diverse wachtwoordmanagers beschikbaar die jou voortaan helpen bij het niet meer vergeten van al je wachtwoorden. Ze worden veilig centraal opgeslagen in een ‘digitale kluis’.

Ook voor de iPad zijn er diverse mogelijkheden. Wij hebben onlangs onderzoek gedaan naar de beste wachtwoordmanager voor iPad en delen het resultaat in deze gids. Meer weten over onze onderzoeksmethodologie? Dat ontdek je onder de beste keuzes!

 Beste keuze 
1password

1Password

Wij vinden 1Password de beste wachtwoordmanager voor iPad. De app werkt zeer fijn op de iPad en is overzichtelijk. Daarbij zorgt 1Password achter de schermen ervoor dat jouw gegevens goed beveiligd blijven en worden. Naast inloggegevens kun je de wachtwoordmanager ook goed gebruiken voor het opslaan van bijvoorbeeld je creditcard gegevens.

keeper

Keeper

Wij vinden Keeper ook een goede keuze als beste wachtwoordmanager voor iPad. Wij zij overigens niet de enige: in de Appstore scoort de iPad app van Keeper een 4.7 op basis van bijna 1.400 reviews. De app werkt zeer makkelijk en doet wat het moet doen: weinig poespas en snel inloggen!

 Makkelijk bij meer apparaten 
lastpass

LastPass

Wanneer jij met meerdere apparaten gebruik wilt gaan maken van een wachtwoordmanager, kun je het beste kiezen voor LastPass. Deze kan niet ontbreken in de lijst met de beste wachtwoordmanager voor iPad, gezien de applicatie op dit apparaat ook zeer makkelijk werkt.

Wachtwoordmanager voor je iPad: hier moet je op letten

Als je op zoek gaat naar een geschikte wachtwoordmanager voor je iPad, is het slim om te letten op een aantal zaken. Zo is het feit of de software compatibel is met iOS enorm belangrijk: iets wat we ook hebben toegelicht bij de beste wachtwoordmanager voor iOS. Daarbij is het ook goed om te letten op het feit of er een speciale app in de AppStore te downloaden is die geschikt is voor de laatste systeem-update.

Check bij de keuze in ieder geval de volgende zaken bij een iPad wachtwoordmanager:

  • Is de wachtwoordmanager compatibel met iOS?
  • Kun je de wachtwoordmanager downloaden in de AppStore?
  • Wordt de app positief beoordeeld door andere gebruikers?
  • Hoe zit het met de versleuteling van de data?
  • Is de aanbieder een betrouwbare speler in de cyber security markt?
  • Zijn er misschien interessante aanbiedingen mogelijk?

Met bovenstaande tips gaat het je lukken om een geschikte wachtwoordmanager te vinden. Ben je echter op zoek naar de écht beste keuze voor je iPad? Dan kun je het best bovenaan deze pagina kijken, waar wij een lijst hebben gemaakt met de beste wachtwoordmanager voor iPad. Deze is gerealiseerd op basis van ons onderzoek!

Ons onderzoek naar de beste wachtwoordmanager voor iPad

Voordat we gestart zijn met het onderzoek naar de beste wachtwoordmanager voor iPad, hebben we eerst een selectie afgebakend. Deze hebben we afgebakend op enkele belangrijke randvoorwaarden voor beste wachtwoordmanager service, waaronder dat er een betrouwbare aanbieder achter de software zit.

Daarbij zijn we dieper ingegaan op de volgende onderzoeksfactoren:

  • De gebruiksvriendelijkheid van de iPad app van de wachtwoordmanager
  • De betrouwbaarheid van de aanbieder van de password manager
  • De prijs/kwaliteitsverhouding van de software
  • Ervaringen van eerdere gebruikers om hiermee ons beeld te verbreden

We updaten ons onderzoek regelmatig. De markt van wachtwoordmanager apps voor onder andere de iPad ontwikkelt zich snel. Dit heeft vaak invloed op onze onderzoeksresultaten. We houden boven de pagina bij wanneer de laatste update is uitgevoerd!

Zo bescherm je je iPad naast een wachtwoordmanager nog beter

Met alleen een wachtwoordmanager ben je er nog niet op het gebied van beveiliging. Er is nog meer cyber security software om je iPad optimaal te beschermen: bijvoorbeeld ook tegen virussen of voor het anonimiseren van jouw gegevens. Zo hebben we ook onderzoek gedaan naar de beste VPN voor iPad en de beste virusscanner voor iPad. Neem daar ook een kijkje en kom erachter hoe jij zorgt voor een veel betere beveilging van je iPad!

Recente artikelen over Wachtwoordmanagers

wachtwoord generator welke moet ik hebben
wachtwoorden veilige bewaren
nooit meer je wachtwoord vergeten
wat is een wachtwoordmanager