Laatste update: 03-01-2022

Beste Wachtwoordmanager voor Chrome

Ben jij fanatiek Google Chrome gebruiker als je op het internet surft en wil je nooit meer je wachtwoorden vergeten? Dan heb ik goed nieuws voor je: sinds enige tijd bieden diverse wachtwoordmanagers handige extensies aan voor Google Chrome. Hiermee kun je eenvoudiger gebruik maken van de wachtwoordmanager en zal ook het inloggen op sites via Chrome stukken eenvoudiger worden.

Bekijk altijd of een wachtwoordmanager Chrome web extensie ondersteund!

Er zijn meerdere goede password managers die deze functionaliteit aanbieden. Maar welke werkt nu het prettigst en is simpelweg het beste? Wij hebben onderzoek gedaan naar de beste wachtwoordmanager voor Chrome. Hieronder zie je onze aanbeveling, zo gaat onze eerste keuze uit naar LastPass, de app werkt erg goed en heeft zeer goede functionaliteiten. Lastpass is ook gratis te gebruiken, net zoals onze tweede keuze 1Password. De derde keuze gaat uit naar Dashlane ook deze is gratis te gebruiken.

#1 – LastPass Premium – Probeer gratis of ga premium voor € 2,67

lastpassDe wachtwoordmanager LastPass is onze favoriete keuze. Kies je voor de premium keuze dan krijg je de meest handige functies en hier betaal je momenteel € 2,67 per maand voor. Lees meer…

#2 – 1Password – 30 dagen gratis uitproberen

1password1Password is één van onze favoriete password managers. Deze wachtwoordmanager is erg gebruiksvriendelijk en werkt goed met de Chrome extensie, probeer 1Password gratis uit of ga direct voor premium. Lees meer…

#3 – Dashlane – Vergeet nooit meer je wachtwoorden voor € 40,- per jaar

dashlaneDashlane is onze sterke derde keuze, met name de goede functionaliteiten maken dit een goede wachtwoordmanager. Ook Dashlane heeft een gratis versie, wel is deze wat beperkt in zijn functionaliteiten. Lees meer…

Beste wachtwoordmanager voor Chrome

Op dit moment hebben we bij Beveiligingsguru één beste wachtwoord manager onderzoek verricht naar een specifieke toepassing. Google Chrome! Waarom voor een webbrowser, zou je denken: bij Chrome kun je gebruik maken van handige extensies. Eigenlijk zijn is dit vergelijkbaar met apps, maar zijn het verkleinde programma’s die bovenin je Chrome-bar te zien zijn. Je kunt ze eenvoudig aanklikken om vervolgens toegang te krijgen tot je account.

Bij een wachtwoordmanager zorgt het er ook voor dat jouw Google account vaak gelijk gekoppeld is. Nieuwe wachtwoorden kun je gelijk opslaan en het real-time opzoeken van inloggegevens is ook super snel gedaan. Vanwege het vele gebruik van Google Chrome en de toenemende populariteit van wachtwoordmanagers, hebben we besloten om onderzoek te doen. De beste wachtwoordmanager van Chrome ontdek je hier!

Onderzoeksmethodologie voor beste Chrome extensie bij wachtwoordmanagers

Voor we zijn gestart met het onderzoek, hebben we eerst een duidelijke afgebakende selectie gemaakt met wachtwoordmanagers die we gingen onderzoeken. We hebben alle aanbieders gefilterd op de mogelijkheid voor een Chrome extensie, waardoor er een paar interessante over zijn gebleven.

Deze hebben we vervolgens naast elkaar gelegd en vergeleken op belangrijke factoren die spelen bij het gebruik van een Chrome extensie. Ik zet ze op een rij:

  • Functies van de Chrome extensie: wat kun je allemaal met de wachtwoordmanager als je hem activeert als Chrome extensie?
  • Gebruiksgemak: is de extensie een makkelijke, snelle versie van de huidige software? We hebben zo gemerkt dat er enkele zijn die het juiste lastiger of vervelend maken.
  • Vereisten: niet altijd alle wachtwoordmanagers die een Chrome extensie aanbieden waren zomaar te gebruiken. Zo bleek bijvoorbeeld 1Password alleen te gebruiken wanneer je gebruik maakt van desktop applicatie.

Vanwege het feit dat de cyber security wereld constant door ontwikkeld wordt, is een update van dit onderzoek vaak nodig. Het kan zomaar zijn dat een nieuwe update van een specifieke wachtwoordmanager zou kunnen zorgen voor een ander onderzoeksresultaat van de beste wachtwoordmanager voor Chrome keuzes. Je ontdek de laatste update datum van dit onderzoek bovenaan de pagina!

Recente artikelen over Wachtwoordmanagers

norton wachtwoordmanager
wachtwoord generator welke moet ik hebben