Laatste update: 03-01-2022

Beste goedkope Wachtwoordmanager

Als je op zoek bent naar een oplossing om nooit meer al je wachtwoorden te hoeven vergeten, is het aan te raden om je eens te verdiepen in de mogelijkheden van een wachtwoordmanager. Hiermee sla je al je wachtwoorden centraal op en hoef je ze nooit meer te vergeten: vaak wordt je automatisch ingelogd als je ingelogd bent bij desbetreffende wachtwoordmanager.

Hoewel de kosten van dit type cyber security software vaak niet enorm hoog is, kun je alsnog wensen om de goedkoopste ertussen uit te vissen. Het blijft hierbij wel belangrijk om kwaliteit niet uit het oog te verliezen. Wij hebben onderzoek gedaan naar de beste goedkope wachtwoordmanager op dit moment. Check onze aanbevelingen en lees verder over ons onderzoek onder de beste keuzes.

 Goedkoop voor bedrijven 
keeper

Keeper

Keeper is een hele goede wachtwoordmanager voor zakelijke doeleinden die je voor een zacht prijsje kunt aanschaffen. Zo geniet je van Keeper Business al vanaf € 2,50 per maand, per gebruiker. Het is een overzichtelijke software wat zorgt voor orde. Vergeet nooit meer je wachtwoorden en houdt ze centraal bij elkaar.

Naar Keeper

 Zacht prijsje 
lastpass

LastPass

LastPass is gratis te gebruiken, maar ik raad je aan om de ‘Premium’ versie aan te schaffen. Hiermee kun je onder andere backups maken en kun je genieten van ‘flexibel’ delen van wachtwoorden. Voor slechts € 2,67 per maand geniet je al van deze wachtwoordmanager.

Naar LastPass

 Goedkoopste keuze 
sticky password

Sticky Password

Een andere keuze voor de beste goedkope wachtwoordmanager is Sticky Password. Deze wachtwoordmanager schaf je aan voor € 26,95 per jaar. Dit is echt spot goedkoop, als we kijken naar de mogelijkheden van deze kwalitatief hoge wachtwoordmanager!

Naar Sticky Password

Beste goedkope wachtwoordmanager: hoe hebben wij onderzocht?

Een wachtwoordmanager hoeft gelukkig helemaal niet duur te zijn. In veel gevallen ben je voor een paar euro per maand al voorzien van een zeer goede wachtwoordmanager. Toch blijft het altijd belangrijk om goed te letten op de kwaliteit van de software: we zijn er ook heel wat tegengekomen die het afliet weten in veiligheid.

Wij zijn op zoek gegaan naar de beste goedkope wachtwoordmanagers op dit moment. We hebben hierbij dezelfde randvoorwaarden gehanteerd als andere onderzoeken naar de beste wachtwoordmanager, maar zijn net wat dieper op onderzoek uit gegaan naar de prijs.

De volgende factoren van password managers hebben we onder de loep gelegd:

  • Kwaliteit van de password manager software
  • Gebruiksvriendelijkheid van de software
  • Aantal accounts en maximaal te gebruiken apparaten
  • Betrouwbaarheid van de aanbieder van de wachtwoord manager
  • Prijs/kwalitietsverhouding (dit was natuurlijk het belangrijkste voor dit onderzoek!)

Zo fiks je een wachtwoordmanager voor een goedkope prijs

Als je niet teveel wilt betalen voor een wachtwoordmanager, heb ik goed nieuws voor je: er zijn zelfs heel password managers die je gewoon gratis kunt gebruiken. Vaak heb je dan wel beperkte mogelijkheden en minder functionaliteiten.

Ik raad je aan om ook goed te kijken naar aanbiedingen: vaak bieden wachtwoordmanagers een tijdelijke introductiekorting aan, waarmee je al snel enkele euro’s kunt besparen. Als je nog nooit gebruik gemaakt hebt van een wachtwoordmanager, raad ik je dan ook aan om eerst proefperiode af te sluiten. Kom meer te weten over de functies en ‘proef’ deze cyber security software eerst, voordat je gelijk een jaarabonnement aanschaft!

Meer goedkope cyber security software ontdekken?

Wist je dat er naast goedkope wachtwoordmanagers ook nog andere vormen van beste cyber security software tegen lage prijzen aangeboden worden? Dit bewezen we in ons onderzoek naar de beste goedkope virusscanner en de beste goedkope VPN. Neem daar ook een kijkje en fiks extra goedkoop een betere beveiliging van je apparatuur.

Recente artikelen over Wachtwoordmanagers

norton wachtwoordmanager
wachtwoord generator welke moet ik hebben