Home » Beste VPN software » Beste zakelijke VPN

Beste zakelijke VPN

Door Rob | Laatste update: 4 januari 2021

Ben je op zoek naar een VPN aanbieder voor zakelijke doeleinden? Bijvoorbeeld om met alle collega’s gebruik van te maken of bij een bedrijf wat veel verkeer verstuurd over het internet? Er zijn vaak speciale zakelijke VPN software pakketten beschikbaar. Deze zijn niet alleen voordeliger, maar ook gemaakt voor zakelijke doeleinden.

Wij zijn op zoek gegaan naar de beste zakelijke VPN op dit moment. Hierbij hebben we gekeken naar belangrijke factoren die sprekend zijn bij zakelijke doeleinden: denk bijvoorbeeld aan het aantal accounts, zakelijk voordeel op het gebied van uitgaven en natuurlijk de mate van beveiliging. Check hieronder de beste keuzes.

 Makkelijk in gebruik & overzichtelijk 
vyprvpn vpn

VyprVPN

VyprVPN is een van de beste zakelijke VPN op dit moment. VyprVPN biedt een duidelijk dashboard en heeft speciale zakelijke VPN software pakketten. De software is makkelijk in gebruik, waardoor iedereen er mee overweg kan.

 Veel in eigen beheer 
nordvpn vpn

NordVPN

Een andere goede zakelijke VPN is de software van NordVPN. Je kunt bij NordVPN als zakelijke klant een dedicated IP adres aanvragen met alle voordelen van dien.

 Compatibel met veel systemen 
perimeter 81 vpn

Perimeter 81

Ook Perimeter 81 kan niet ontbreken in de lijst met de beste zakelijke VPN. Perimeter 81 is een speciale VPN software voor zakelijke doeleinden, die geschikt is voor veel apparaten en besturingssystemen.

Waarom een VPN voor zakelijk gebruik?

Je zult je afvragen waarom we onderzoek hebben gedaan naar specifiek de beste zakelijk VPN. Dat is in onze ogen logisch: of je nu een klein of midden-groot bedrijf bent, het is waardevol om eens te kijken naar de mogelijkheden voor een VPN software. Hiermee bescherm je de privacy van je medewerkers, de data van je bedrijf en waarborg je anonimiteit van bijvoorbeeld gegevens van je klanten die verstuurd worden.

Bij zakelijke VPN is het belangrijk om altijd te letten op speciale ‘zakelijke pakketten’. Deze verschillen in veel gevallen van andere pakketten op de volgende kenmerken:

  • Het aantal gebruikers: vaak is zakelijke VPN voor veel meer gebruikers en apparaten toegankelijk. Waar je bij de normale VPN vaak tot 5 devices gebruik kunt maken van de software, is dit bij zakelijke VPN veel meer.
  • De prijs: omdat je bij een zakelijk pakket meer gebruikers gebruik wilt laten maken van de VPN software, is er vaak sprake van een schaalvoordeel. De prijs is in veel gevallen dan ook per persoon lager dan wanneer je dit als consument koopt.
  • Beschikbaar voor veel apparaten en software: elke medewerker heeft natuurlijk zijn voorkeur voor een besturingssysteem of apparaat. Vaak bieden zakelijke VPN pakketten ondersteuning voor tal van apparaten en besturingssystemen.

Onderzoeksmethodologie voor beste zakelijke VPN

Om te komen tot een rangschikking van de verschillende zakelijke VPN aanbieders in bovenstaande beste lijst, hebben we gekeken naar een aantal sprekende factoren bij zakelijke VPN software. Ik zet ze hieronder op een rij.

  • Speciale zakelijke pakketten aanbod: het is allereerst belangrijk om te kijken of de VPN provider een speciaal zakelijk pakket aanbied. Als zakelijke afnemer wil je niet met een consumenten pakket aan de slag, die te weinig mogelijkheden biedt.
  • Hoeveelheid gebruikers: uiteraard is de hoeveel gebruikers en te koppelen apparaten ook belangrijk bij zakelijke VPN. Je wilt immers dat al je collega’s er gebruik van kunnen maken.
  • Accounts aanmaken: bij nieuwe collega’s en werknemers is het belangrijk om snel en gemakkelijk een nieuw VPN account aan te kunnen maken.
  • Gebruiksgemak: niet elke collega en werknemer is een IT-er. Het is belangrijk dat de applicatie en de software zeer gebruiksvriendelijk is, zonder teveel toeters en bellen. Zo kan iedereen ermee aan de slag.

Naast bovenstaande belangrijke kenmerken voor de beste Zakelijke VPN, hebben we uiteraard ook gekeken naar de standaard randvoorwaarden van beste VPN software. Hierbij moet je denken aan de prijs, er logs bijgehouden worden en of er sprake is van een betrouwbare provider.

Je bedrijf nog beter beschermen dan enkel met een VPN software?

Wist je dat er nog meer zakelijke cyber security software beschikbaar is? Speciale pakketten die niet alleen zorgen voor anonimiteit als een VPN, maar ook voor het beschermen tegen virussen en het onthouden van wachtwoorden!

Zo hebben we eerder bij Beveiligingsguru onderzoek gedaan naar de beste zakelijke wachtwoordmanager en de beste zakelijke virusscanner. met deze twee aanvullingen zorg je voor een nog betere cyber security voor je bedrijf.

Extra tip: mocht je zakelijk op zoek gaan naar VPN software, let dan goed op het besturingssysteem. Bij partnersite VPNpower maken ze bijvoorbeeld onderscheid tussen de beste VPN voor Mac en de beste VPN voor Windows. Met welk besturingssysteem wordt er bij jou op de zaak gewerkt?

Recente artikelen over VPN software

facebook advertenties blokkeren
anoniem surfen
netflix kijken op vakantie
wat is vpn software