Home » Beste VPN software 2019 » Beste VPN voor Windows

Beste VPN voor Windows

Door Rob | Laatste update: 24 juli 2019

Wil jij genieten van een goede VPN software op je Windows apparaat? Dan is het noodzaak om goed te letten op de ondersteuning hiervoor bij een VPN software. Niet alle VPN aanbieders bieden namelijk software aan die compatibel is met Windows. Of het nu gaat om een Windows smartphone of laptop.

In onze reviews zijn een paar top VPN aanbieders naar voren gekomen, die geschikt zijn voor Windows. Je kunt hiermee prima gebruik maken van de VPN software op jouw apparaten. Bekijk op deze pagina de beste VPN voor Windows en daarbij enkele alternatieven. Onder de beste keuzes lichten we elke VPN aanbieder extra toe.

 Veilige keuze voor Windows  
nordvpn vpn

NordVPN

Een van de beste VPN voor Windows is NordVPN. De software is goed geschikt voor Windows apparaten en scoort goed op veiligheid. Deze VPN voor windows houdt ook geen logs bij, wat een groot voordeel is.

 Snel & makkelijk  
expressvpn beste

ExpressVPN

ExpressVPN is onze favoriet. Ook voor VPN voor Windows is deze software zeer geschikt. De applicatie werkt fijn en is overzichtelijk. De VPN verbinding is tevens op Windows erg snel in vergelijking met andere software.

 Geschikt voor Netflix  
cyberghost vpn

CyberGhost

CyberGhost kan in onze ogen zeker als een van de beste VPN voor Windows bestempeld worden. De VPN software is geschikt voor het kijken van Netflix via Windows.

Waarom de beste VPN voor Windows?

Waarom wij onderscheid hebben gemaakt voor VPN software voor Windows? Omdat wij dit een interessante categorie vinden. Daarbij zijn lang niet alle VPN aanbieders altijd geschikt voor apparaten die Windows als besturingssysteem hebben. We hebben de verschillende VPN aanbieders die Windows ondersteunen vergeleken en op basis van het toewijzen van scores aan specifieke onderdelen een rangschikking gemaakt.

Onderzoeksmethodologie voor beste VPN software voor Windows apparatuur

Voor we zijn gestart met het onderzoek hebben we eerst een selectie gemaakt van de beste VPN aanbieders. Hiervoor hebben we de volgende randvoorwaarden gehanteerd:

  • VPN is geschikt voor Windows: uiteraard is het belangrijk dat de software het Windows besturingssysteem ondersteund!
  • Betrouwbare partij: we hebben eerder al verteld bij de best VPN software in het algemeen, dat we enkel VPN aanbieders testen die betrouwbaar zijn. Met andere woorden: het is een transparante partij en de software wordt door velen gebruikt.
  • Veiligheid voorop: een andere randvoorwaarde is dat de software veilig is. Dit is het hoofddoel van VPN software: veiligheid en anonimiteit voor de eindgebruiker!

Onderzochte factoren bij VPN software

Om te komen tot een rangschikking van de best VPN voor Windows, hebben we bij de onderzoeksselectie gekeken naar de volgende punten:

  • Functionaliteiten: zoals je ziet is er niet een specifieke software als beste uit de test gekomen. Zo is CyberGhost de beste keuze voor Windows als je Netflix kijken als prioriteit hebt. Ga je echter voor de beste veiligheid? Dan is NordVPN in onze weer de beste keuze voor je Windows apparaten.
  • Gebruiksgemak: of een software nog zo goed is, het is altijd belangrijk om te letten op het gebruiksgemak. Kan iedereen goed overweg met de applicatie en biedt de software overzicht?
  • Logs of geen logs: ook hebben we gekeken of desbetreffende VPN software voor Windows logs bijhouden of niet. Als dit niet het geval is, is dit in onze ogen een betere keuze.
  • Aantal servers en locaties: we hebben ook ingezoomd op het aantal servers van de verschillende VPN aanbieders. Hierbij zijn ook het aantal locaties een interessant gegeven. Hoeveel mogelijkheden heb jij als gebruiker?

We houden ons onderzoek altijd in de gaten. Mochten er updates zijn of nieuwe functionaliteiten die de huidige beste lijst doen veranderen, houden we je hiervan op de hoogte!

Windows apparaten naast VPN nóg beter beschermen?

Als je je apparaten tegen nog meer zaken wilt beschermen, dan is het slim om ook een kijkje te nemen bij Windows-gerelateerde onderzoeken op Beveiligingsguru. Zo hebben we eerder onderzoek gedaan naar de beste virusscanner voor Windows en de beste wachtwoordmanager voor Windows. De combinatie van deze drie beste cyber security software zorgt voor een super goede beveiliging.

Recente artikelen over VPN software

facebook advertenties blokkeren
anoniem surfen
netflix kijken op vakantie
vpn software waar moet je op letten
voordelen van VPN software
wat is vpn software