Home » Beste VPN software 2019 » Beste VPN voor Smart TV

Beste VPN voor Smart TV

Door Rob | Laatste update: 24 juli 2019

Gezien een Smart TV steeds vaker ook gebruikt wordt voor het surfen op het internet of het gebruik maken streamingdiensten, is ook een VPN software hierbij niet weg te denken. Met een VPN software op je smart TV worden persoonlijke gedragingen geanonimiseerd en kun je in sommige gevallen landbeperkingen omzeilen.

Als jij op zoek bent naar de beste VPN voor Smart TV ben je hier aan het juiste adres. Wij zetten de beste keuzes op een rij naar aanleiding van onderzoek en desk research. Onder de beste keuzes voor een VPN voor smart TV’s gaan we dieper in op de eigenschappen van de verschillende aanbieders.

 Beste keuze
nordvpn vpn

NordVPN

Wij vinden NordVPN de beste VPN voor Smart TV op dit moment. Hoewel het wel een aardig klusje kan zijn om NordVPN succesvol werkend te krijgen op je Smart TV, is het wel de moeite waard. Mocht je hier trouwens niet uitkomen, dan kun je ons altijd een berichtje sturen.

 Meeste ondersteuning
expressvpn beste

ExpressVPN

ExpressVPN biedt veel ondersteuning voor verschillende Smart TV platformen. Zo werkt deze fijne VPN software met Apple TV, Fire Stick en Chromecast. Daarbij is ExpressVPN zeer geschikt om Netflix te kijken vanaf een buitenlandse server, zodat jij toegang krijgt tot veel meer content op je Smart TV.

 Geschikt voor Android TV 
cyberghost vpn

CyberGhost

Heb jij een Android smart TV? Dan is het slim om eens naar de mogelijkheden van CyberGhost te kijken. Deze goede VPN aanbieder biedt de mogelijkheid om een VPN app te installeren via de Google Play Store. Binnen twee stappen is de VPN app geïnstalleerd, waarna jij geniet van een veilige en betrouwbare VPN verbinding op je smart TV.

Ons onderzoek naar de beste VPN voor Smart TV’s

Hoewel bij velen nog niet hoog op de kaart staat, is het in onze ogen wel steeds belangrijker aan het worden: een VPN verbinding op je smart TV. Via een smart TV wordt er steeds meer gebruik gemaakt van applicaties en het kijken van on-demand televisie. Ook hier worden jouw gegevens gewoon bijgehouden door instanties en bedrijven, met in veel gevallen advertentiedoeleinden als achterliggende motivatie.

Wij hebben specifiek onderzoek gedaan naar de beste VPN voor Smart TV’s. Welke VPN Software werkt het beste op je smart TV en is het meest betrouwbaar?

Onderzoeksfactoren voor de beste VPN software voor televisies

Voor het selecteren van de beste VPN voor smart TV, hebben we gekeken naar belangrijke factoren. Kenmerken die in onze ogen belangrijk zijn bij VPN voor smart TV. Ik zet ze op een rij:

  • Eenvoudigheid van de software: hoe makkelijk is de VPN software te installeren op de smart TV? Biedt de VPN aanbieder wel een goede configuratie aan voor televisies?
  • Aantal servers en locaties: net als bij andere beste VPN lijsten kijken we natuurlijk ook naar het aantal mogelijke servers en de locaties van deze servers. Hierbij geldt, hoe meer hoe beter!
  • Functies: kun je met de VPN software ook Netflix kijken? Dit is natuurlijk wel zo belangrijk, gezien je een smart TV hier veelal voor gebruikt. We hebben de verschillende functionaliteiten van de VPN Software bekeken.
  • Integratie en configuratie: is het mogelijk om de VPN software ook op andere toestellen te gebruiken? Stel dat jij de software wilt gebruiken op je smart TV en smartphone: is dit mogelijk?

Niet alleen VPN software biedt een goede veiligheid voor je smart TV

De VPN software is eigenlijk de eerste stap richting een beter beveiligde smart TV, maar het beschermt bijvoorbeeld nog niet tegen virussen of malware. Ook dit kan je televisie steeds vaker oplopen, vanwege het gebruik van internet via je smart TV. Ik raad je daarom ook aan om eens een kijkje te nemen bij de beste virusscanner voor smart TV. Bescherm jezelf en je smart TV optimaal!

Recente artikelen over VPN software

facebook advertenties blokkeren
anoniem surfen
netflix kijken op vakantie
vpn software waar moet je op letten
voordelen van VPN software
wat is vpn software