Home » Beste VPN software 2019 » Beste VPN voor Netflix

Beste VPN voor Netflix

Door Rob | Laatste update: 25 juli 2019

Hoewel een VPN verbinding zorgt voor bijvoorbeeld het omzeilen van landblokkades, zijn langs niet alle VPN diensten geschikt voor onder andere het gebruik van Netflix. Toch is dit een veelgevraagde functionaliteit bij VPN software. Dat was voor ons reden genoeg om onderzoek te doen naar de beste VPN software voor het kijken van Netflix.

Op deze pagina ontdek je direct de beste VPN voor Netflix. We hebben daarbij enkele alternatieven geplaatst, zodat je keuze genoeg hebt. Onder de beste lijst gaan we dieper in op de verschillende VPN aanbieders en diens functionaliteiten.

 Beste keuze
cyberghost vpn

CyberGhost

CyberGhost is in onze ogen de #1 beste VPN voor Netflix. CyberGhost heeft zelfs een speciale mogelijkheid hiervoor, die zij ‘Unblock Streaming’ noemen. Deze functionaliteit maakt het mogelijk om via een ander land alles op Netflix te kunnen kijken. En hoewel Netflix tegenwoordig steeds beter VPN kan detecteren, zorgt CyberGhost voor constante updates om hier van te blijven kunnen genieten.

 Complete ondersteuning 
expressvpn beste

ExpressVPN

ExpressVPN staat bekend om de mogelijkheden om Netflix te kunnen kijken. Dankzij de vele ondersteuningsmogelijkheden van ExpressVPN, kun je hiervan gebruik maken op onder andere je iOS, Android of Windows toestel. Dankzij de grote hoeveelheid servers op diverse locaties kun je via diverse landen gebruik maken van Netflix.

 Betrouwbaar & veilig 
nordvpn vpn

NordVPN

NordVPN kan vanwege de ijzersterke en betrouwbare VPN verbinding niet ontbreken in de lijst met de beste VPN voor Netflix. Ook deze VPN aanbieder biedt namelijk mogelijkheden om Netflix te kunnen kijken via VPN. Waarom deze niet op de nummer een in de lijst met de beste VPN voor Netflix staat? Omdat er op dit moment nog geen ondersteuning is voor Netflix kijken via VPN op smart TV.

Waarom VPN voor Netflix interessant is

Misschien heb je het wel eens meegemaakt: je gaat op vakantie naar het buitenland en komt er bij het zwembad achter dat je je favoriete serie op Netflix niet meer kunt kijken. De reden: je hebt een Nederlands Netflix account en specifieke series en films zijn niet beschikbaar in het land waar je naartoe bent gegaan. Balen! Of toch niet?

Het kan bij dit soort situaties onwijs interessant zijn om je eens te verdiepen in een geschikte VPN software. Met een VPN software kun je voor Netflix overkomen alsof je vanuit een ander land Netflix wilt kijken. Hiermee omzeil je dus eigenlijk landblokkades. Netflix kijken op vakantie is dan gewoon mogelijk met je alle content die je gewend bent.

Onderzoeksmethodologie voor de beste VPN voor Netflix

Wij hebben de bekendste VPN software naast elkaar gelegd en hebben gecheckt welke jij het beste kunt kiezen. Lang niet altijd alle VPN providers bieden de mogelijkheid om Netflix te kijken, het is dus zaak om hier goed op te letten bij VPN software.

In ons onderzoek hebben we echter verder gekeken dan enkel de mogelijkheid om Netflix te kunnen kijken. Dit was slechts een randvoorwaarden. Wij hebben de beste VPN voor Netflix bepaald door ons te focussen op ook de volgende factoren:

  • Aantal servers: we hebben bij het bedrijf gecheckt hoeveel servers er in het bezit zijn voor het maken van een VPN verbinding. Hoe meer servers, hoe beter dit is voor jou als eindgebruiker.
  • Locaties van de servers: waar staan deze servers? Dit is een belangrijk onderdeel voor het bepalen van de beste VPN voor Netflix. Als de servers op meerdere plekken in wereld gevestigd zijn, heb je meer handvatten om in het buitenland Netflix te checken.
  • Gebruiksgemak van de VPN software: naast de mogelijkheid om Netflix te checken in het buitenland, hebben we natuurlijk ook naar de software zelf gekeken. Hoe makkelijk is deze te gebruiken?
  • Ondersteuning: we hebben ook gecheckt hoe het gesteld is met de ondersteuning van de software. Kun je de VPN ook als applicatie op je iPhone raadplegen? Dit is weer een randvoorwaarde voor de beste VPN voor iPhone.

Dit is onderzoek is natuurlijk niet altijd permanent. De VPN markt ontwikkelt zich razendsnel. Daarom houden wij de VPN wereld scherp in de gaten: hier schrijven we ook over in de vorm van Cyber Security Tips. De laatste update datum ontdek je bovenaan deze gids.

Recente artikelen over VPN software

facebook advertenties blokkeren
anoniem surfen
netflix kijken op vakantie
vpn software waar moet je op letten
voordelen van VPN software
wat is vpn software