Home » Beste VPN software 2019 » Beste VPN voor iOS

Beste VPN voor iOS

Door Rob | Laatste update: 24 juli 2019

Wil jij graag genieten van een goed beveiligde VPN verbinding op je iPhone of iPad? Dan is een VPN die geschikt is voor iOS noodzaak. Niet altijd alle VPN software programma’s zijn compatibel met de software van Apple, waardoor je hier dus altijd even goed naar moet kijken.

Als je op zoek bent naar de beste VPN voor iOS heb ik goed nieuws voor je: op deze pagina licht ik de allerbeste VPN uit en geef ik enkele alternatieve keuzes. Onderaan de beste keuzes ga ik dieper in op de verschillende aanbieders en diens voordelen.

 Goed & Veilig  
nordvpn vpn

NordVPN

NordVPN is de beste VPN voor iOS. Zowel voor de iPhone als iPad als is deze VPN software een goede en veilig keuze. De applicatie werkt op alle devices erg makkelijk en overzichtelijk. Opvallend is dat NordVPN geen logbestanden bijhoudt: dit maakt jouw gebruik nog anoniemer. Ook voor het kijken van Netflix via een iOS apparaat is NordVPN een goede keuze.

 Goedkope keuze 
private internet access vpn

Private Internet Access

Op zoek naar een snelle en betrouwbare VPN verbinding op je iOS apparaat? Dan ben je bij Private Internet Access (PIA) aan het juiste adres. Geschikt voor alle iOS apparaten. Tevens een goedkope keuze: voor zo’n $ 40 per jaar kun je volop gebruik maken van de functionaliteiten.

 Verschillende systemen  
expressvpn beste

ExpressVPN

Een die niet mag ontbreken in de lijst met de beste VPN voor iOS is ExpressVPN. Onze favoriet op het gebied van VPN software voor verschillende besturingssystemen. Heb jij naast een iPhone een Windows computer? Dan is dit een goede keuze!

Waarom de beste VPN voor iOS op een rij?

Zoals je wellicht hebt ontdekt hebben we ook een lijst met de beste VPN voor Mac, de beste VPN voor iPhone en een lijst voor de beste VPN voor iPad. Toch vonden wij het belangrijk om ook een algemene lijst te maken voor iOS. Hiermee kun je namelijk ook mee uit de voeten als jij slechts een iOS apparaat hebt en wellicht een smartphone met een ander besturingssysteem.

Onderzoeksfactoren voor de beste VPN software voor iOS apparaten

Tijdens het onderzoek hebben we goed gekeken naar een aantal belangrijke factoren bij VPN software, die met name interessant zijn voor het gebruik op iOS apparaten. Ik zet ze hieronder op een rij.

  • Gebruiksgemak iOS applicatie: we hebben gecheckt hoe makkelijk de apps via iOS te gebruiken zijn. Dit hebben we zowel getest op de iPad als op de iPhone.
  • Functionaliteiten op iOS apparaat: wat kun je allemaal met de iOS VPN app? Maakt deze bijvoorbeeld automatisch een VPN verbinding als je iPhone een netwerkverbinding niet herkent?
  • De snelheid van de VPN verbinding: uiteraard hebben we ook naar de snelheid gekeken van de VPN verbinding na de installatie op de iOS apparaten. Hiervoor hebben we ook gekeken naar snelheden van diverse servers op verschillende locaties.

Algemene kenmerken voor beste VPN software

Naast de belangrijke punten die sprekend zijn voor iOS, hebben we natuurlijk ook ingezoomd op factoren die sowieso belangrijk zijn voor het aanwijzen van een beste VPN provider:

  • Prijs van de VPN pakketten
  • Logs: worden deze bijgehouden of niet?
  • Betrouwbaarheid van de VPN aanbieder
  • Veiligheid van de software
  • Functies en mogelijkheden
  • Aantal aan te sluiten apparaten

Je iOS apparatuur bescherm je op deze manier optimaal!

We stoppen bij Beveiligingsguru niet bij een geschikte VPN software voor je iOS apparaten! We hebben namelijk ook onderzoek gedaan naar de beste virusscanner voor iOS en de beste wachtwoordmanager voor iOS. Neem gerust een kijkje en beveilig je apparaten op de meest ultieme manier!

Mocht je naar aanleiding van onze onderzoeken nog aanvullende vragen hebben, dan kun je ons altijd een berichtje sturen.

Recente artikelen over VPN software

facebook advertenties blokkeren
anoniem surfen
netflix kijken op vakantie
vpn software waar moet je op letten
voordelen van VPN software
wat is vpn software