Home » Beste VPN software » Beste VPN voor iPad

Beste VPN voor iPad

Door Rob | Laatste update: 24 juli 2019

Wil jij je iPad beveiligen met een VPN verbinding? Dat is gewoon mogelijk: er zijn gewoon VPN software’s die je kunt gebruiken op iPads. Vaak moet je hiervoor een bijhorende applicatie downloaden, waarna je eenvoudig kunt inloggen. Soms kan het nog makkelijker: met een simpel schuifje activeer je de VPN software.

Wanneer je op zoek bent naar de beste VPN voor iPad, ben je hier aan het juiste adres. Wij zetten de beste VPN software op een rij die jij kunt gebruiken voor een VPN verbinding bij het gebruik maken van internet via je iPad. Check de beste keuzes en lees onder de uitgelichte providers meer informatie over de verschillende functionaliteiten.

 Beste keuze
nordvpn vpn

NordVPN

NordVPN vinden wij de beste VPN voor iPad. De betrouwbare en veilige VPN software van NordVPN werkt enorm eenvoudig op de iPad via een speciale iOS app. De app is fraai vormgegeven en biedt veel overzicht. Via een handige landkaart kun je op de iPad makkelijk aangeven van welke server jij gebruikt wilt maken.

 Veel mogelijkheden
expressvpn beste

ExpressVPN

Ook ExpressVPN heeft een speciale app in de AppStore van Apple. Ook deze app werkt erg overzichtelijk en makkelijk: in een paar simpele stappen geniet je van een ijzersterke VPN verbinding op je iPad. Hoewel ExpressVPN ietsjes duurder is in vergelijking met andere VPN software voor de iPad, is dit het wel waard. Je hebt namelijk veel extra (persoonlijke) opties.

 Ook gratis!
tunnelbear

TunnelBear

Als jij eerst kennis wilt maken met de mogelijkheden van een VPN verbinding op je iPad, kun je er ook voor kiezen om eerst TunnelBear eens te testen. Deze VPN software is een goede keuze en biedt ook gratis mogelijkheden. Deze gratis opties beperken echter de functionaliteiten, maar het is wel een mooie eerste kennismaking met VPN voor iPad.

Waarom de beste VPN voor iPad?

We horen je denken: waarom een lijst met de beste VPN software voor iPad, als er ook al een te vinden is voor de beste VPN voor iOS? Deels een logische vraag, maar we hebben gemerkt dat een goede VPN voor iOS niet altijd voor elk iOS apparaat een goede keuze hoeft te zijn. Zo zijn er ook verschillen met deze lijst en de beste VPN voor iPhone.

In deze lijst ontdek je dus echt enkel de beste VPN software voor iPads. We hebben daarvoor specifieke kenmerken onderzocht, waaronder de gebruiksvriendelijkheid van de iPad app in de AppStore.

Onderzochte factoren bij VPN software voor een iPad

Voor het kunnen selecteren en bestempelen van de beste keuzes voor een VPN voor iPad, hebben we naar diverse factoren gekeken. Op basis van de verschillende scores van deze onderzoeksfactoren waren we in staat om een selectie te maken die hierboven vermeld staat. In het onderzoek hebben we naar de volgens aspecten gekeken:

  • Gebruiksvriendelijkheid van de VPN app: we hebben gecheckt hoe makkelijk de applicatie van de VPN aanbieder te gebruiken was op de iPad. We vinden dat iedereen er goed mee over weg moet kunnen, zonder hiervoor veel moeite te hoeven doen. Ook het design speelt hierin een grote rol.
  • Snelheid van de verbinding via de iPad: hoe snel blijft je iPad functioneren als er een VPN verbinding tot stand gebracht is? Wij hebben diverse snelheidstesten gedaan om dit te kunnen beoordelen.
  • Ervaringen en reviews in de AppStore van Apple: niet alleen onze ervaringen spelen mee. We hebben ook veel reviews doorgelezen in de AppStore zelf. Dit heeft ons beeld verbreedt van de ervaringen bij specifieke situaties en toepassingen.
  • Aantal servers en de locaties van de VPN servers: ook het aantal VPN servers was een belangrijke factor die we hebben onderzocht. Hoe meer, hoe beter. Ditzelfde geldt ook voor de locaties van deze servers.

We houden deze lijst met de beste VPN software voor iPads up to date. Bovenaan de pagina zie je de laatste update datum van ons onderzoek.

Je iPad naast VPN nog meer beschermen: 2 manieren

Een VPN software zorgt voor het waarborgen van jouw anonimiteit. Echter zijn er nog twee interessante cyber security software keuzes om te zorgen voor een nog betere beveiliging. Zo hebben we ook een compleet onderzoek klaar staan voor de beste virusscanner voor iPad en de beste wachtwoordmanager voor iPad. De combinatie van deze drie software mogelijkheden zorgt daadwerkelijk voor een optimale bescherming!

Recente artikelen over VPN software

facebook advertenties blokkeren
anoniem surfen
netflix kijken op vakantie
vpn software waar moet je op letten
voordelen van VPN software
wat is vpn software