Home » Beste Virusscanner 2019 » Beste Virusscanner voor torrents

Beste Virusscanner voor torrents

Door Rob | Laatste update: 24 juli 2019

Download jij veelal torrents van het web? Dan is het in onze ogen slim om te zorgen voor een goede antivirus software. Het kan namelijk mogelijk zijn dat torrents geïnfecteerde bestandjes bevatten, die kunnen resulteren in een virus op jouw computer of apparaat.

Wij hebben onderzoek gedaan naar de beste virusscanner voor torrents. We hebben gekeken naar de mate van veiligheid die de antivirus software biedt wanneer jij torrents download. Check hier de beste keuzes op een rij en kom meer te weten over onze onderzoeksmethodologie.

 Beste keuze
bitdefender

Bitdefender

Bitdefender is vanwege de hoge kwaliteit en mate van bescherming een onmisbare antivirus software in de lijst met de beste virusscanner voor torrents. Deze software werkt zeer gebruiksvriendelijk en heeft al meerdere top posities bij Beveiligingsguru in de wacht gesleept. Biedt tevens ondersteuning voor veel verschillende besturingssystemen en apparaten.

 Gebruiksvriendelijk  
sophos home

Sophos Home

Sophos Home scoort met name op de mogelijkheden om geavanceerde malware te ontdekken bij torrents. De antivirus software van Sophos Home doet waar je het voor aanschaft en is niet voorzien van veel toeters en bellen, wat ten gunste komt van het gebruiksgemak. Een ander groot voordeel is dat je tot 10 apparaten kunt beschermen tegen zaken als malware bij torrenting met deze goede virusscanner.

 Ook een wachtwoordmanager 
kaspersky

Kasperksy

Op zoek naar de beste virusscanner voor torrents op je Mac, Android of Windows apparaat? Dan is Kaspersky Antivirus ook een zeer goede keuze als beste virusscanner. Deze antivirus software scoort met name enorm goed op real-time scanning, waardoor er sprake is van een preventieve beveiliging. Daarbij is deze antivirus software inclusief wachtwoordmanager, wat een win-win situatie oplevert met nog meer veiligheidsvoordelen.

Antivirus software voor torrenting: waarom belangrijk?

Download jij veelal torrents, dan is het zaak om gebruik te maken van een goede virusscanner. Eerder lichtte we de belangrijkheid van goede cyber security software al uit bij het onderzoek naar de beste VPN voor torrents. Een gevaar als malware kan in een klein hoekje zitten, ook bij het downloaden van torrents via BitTorrent.

Met de beste virusscanner voor torrents verminder je de kans op een virus of malware bij het downloaden van torrents. Wij hebben onderzoek gedaan naar de verschillende antivirus software aanbieders en hun maatregelen om jou te beschermen bij torrenting.

Ons onderzoek naar de beste virusscanner voor torrents

Bij het onderzoek de beste virusscanner in het algemeen, hanteren we altijd dezelfde onderzoeksmethodologie. Het enige wat hierin verschilt zijn de onderzoekskenmerken: factoren die we onder de loep leggen van verschillende antivirus software aanbieders. Zoals je wellicht weet delen we onze onderzoeken voor de beste cyber security software in op basis van kenmerken, toepassingen, systemen en apparaten. Het is afhankelijk van jouw wensen en behoeftes wat relevante onderzoeksfactoren zijn.

Onderzoeksfactoren bij torrenting

Bij de beste virusscanner voor torrenting, hebben we met name gekeken naar de volgende belangrijke eigenschappen:

  • Soorten bescherming van de antivirus software
  • Gebruiksgemak van de software
  • Preventieve maatregelen van de virusscanner
  • Betrouwbaarheid van de aanbieder
  • Reviews en ervaringen van derden

Omdat de antivirus software zich razendsnel ontwikkelt, updaten wij onze onderzoeken regelmatig. Als er wijzingen plaatsvinden die van invloed zijn op het onderzoek naar de beste virusscanner voor torrents, dan passen wij dit aan. Bovenaan het onderzoek ontdek je de laatste update datum van het onderzoek. Wil je meer te weten komen over antivirus software voor downloaden? Dan raad ik je aan om ook het onderzoek naar de beste virusscanner voor downloaden door te nemen.

Recente artikelen over Virusscanners

virusverwijder tools
wat is spyware
wat is een hoax
onderhoud computer
antivirus scanner kopen
smartphone beveiligen