Laatste update: 03-01-2022

Beste Virusscanner voor iPhone

Dagelijks doen we onderzoek naar de beste virusscanners, hierin zijn we erachter gekomen dat er ook veel virusscanners zijn geschikt voor iOS. Hoewel je er misschien niet bij stilstaat, is ook op een iPhone de kans van een virus oplopen aanwezig. Denk aan het openen en aanklikken van een phising mail of het openen van onveilige bestanden. Om je iPhone optimaal te beschermen tegen virussen is er speciale antivirus software voor iPhone.

Ook je iPhone kan besmet raken met virussen, het kan geen kwaad om je iPhone goed te beveiligen met een virusscanner!

Wij hebben alle software voor antivirus voor iPhone op een rij gezet. Ontdek hier de beste virusscanner voor iPhone en check onder de beste keuzes meer over onze onderzoeksmethodologie. Bescherm je iPhone optimaal en beperk de kans op een virus! Onze eerste keuze is om gebruik te maken van Norton Antivirus, dit is een erg betrouwbare keuze en het programma werkt goed en overzichtelijk. Daarnaast vinden wij McAfee en AVG Antivirus ook een goede keuze, AVG is zelfs gratis te gebruiken.

#1 – Norton Antivirus – Beveilig je apparaat voor € 14,99 per jaar

norton antivirus softwareNorton Antivirus is in onze ogen de beste keuze voor je iPhone apparaat. Momenteel krijg je 57% korting bij een Norton AntiVirus Plus, hiermee bescherm je je iPhone optimaal tegen virussen en andere gevaren. Voor € 14,99 geniet je al van het abonnement! Lees meer…

#2 – McAfee – Tijdelijk Maar € 33,30 voor één jaar

mcafeeMcAfee is onze tweede keuze, met name omdat de applicatie van McAfee erg goed werkt. Ook is de applicatie op al je apparaten te gebruiken, denk bijvoorbeeld aan andere iOS apparaten. Lees meer…

#3 – AVG Antivirus – Test uit met gratis versie

avg antivirusMcAfee is onze tweede keuze, met name omdat de applicatie van McAfee erg goed werkt. Ook is de applicatie op al je apparaten te gebruiken, denk bijvoorbeeld aan andere iOS apparaten. Lees meer…

Waarom een antivirus software op je iPhone slim is

Een virusscanner voor je iPhone is in mijn ogen echt een must-have. In een eerder artikel gaf ik al antwoord op de vraag kun je een virus op je iPhone hebben, waaruit bleek dat dit zeker mogelijk is. Praktisch elk apparaat wat in verbinding staat met het internet maakt kans op een virus of malware.

Onderzoeksmethodologie voor beste virusscanner iPhone

Voor we zijn gestart met het onderzoek naar de beste virusscanner voor iPhone, hebben we eerst een selectie gemaakt. Uiteraard was de randvoorwaarde van deze selectie dat de antivirus software geschikt is voor iPhones. We konden dezelfde onderzoeksselectie gebruiken als voor het onderzoek naar de beste virusscanner voor iOS.

Na het vaststellen en afbakenen van de onderzoeksselectie hebben we de verschillende antivirus software aanbieders vergeleken op de belangrijke factoren. Deze factoren onderzoeken we praktisch bij elk beste virusscanner onderzoek:

  • Soorten bescherming: we hebben gecheckt waartoe de antivirus software allemaal in staat is en hoe deze precies de iPhone beschermt. Zo hebben we ook gecheckt of er bijvoorbeeld sprake was van een ingebouwde VPN of wachtwoordmanager.
  • Gebruiksgemak van de iPhone app: door de app zelf te gebruiken, hebben we kunnen ervaren hoe het gesteld is met de gebruiksvriendelijkheid. Is de app makkelijk te gebruiken? Hiervoor hebben we ook gekeken naar reviews van eerdere gebruikers in de AppStore. Dit gaf ons een goed en beter beeld van het gebruik bij diverse toepassingen en situaties.
  • Snelheid na gebruiken van de antivirus software: ook hebben we gecheckt wat de impact van de virusscanner is op de snelheid van de iPhone. Wordt deze enorm traag of zijn er optimalisaties, waardoor je amper door hebt dat je een virusscanner gebruikt?
  • Achtergrond van de aanbieder zelf: tenslotte hebben we ook ingezoomd op het bedrijf achter de antivirus software. Hoe betrouwbaar is deze en zijn er in het verleden bijvoorbeeld nare nieuwsberichten naar boven gekomen?

Het resultaat van de beste virusscanner voor iPhone kan altijd wijzigen. De markt van antivirus software voor mobiele apparaten ontwikkelt zich razendsnel. Wij updaten daarom onze content wekelijks. De laatste update datum ontdek je boven aan de gids.

Naast een virusscanner je iPhone nog meer beschermen

Een virusscanner zorgt voor een goed schild op je iPhone tegen virussen. Echter kun je hiermee nog niet anoniem surfen of kun je nog niet altijd even veilig inloggen. Wij willen je hier ook graag bij helpen en daarom hebben we een onderzoek gedaan naar de beste VPN voor iPhone en de beste wachtwoordmanager voor iPhone. Neem een kijkje en kom erachter hoe jij je iPhone nóg beter kunt beschermen met de beste cyber security software!

Recente artikelen over Virusscanners

malware
stalkerware-stalkersoftware
wat is een virus
wat-is-een-trojaans-paard
hoe-herken-ik-een-phishing-mail

#1 – LastPass Premium – Tijdelijk Maar € 33,30 voor één jaar

lastpassLastPass Premium is de meest gebruikte betaalde variant van Wachtwoord Managers. Deze software wordt veel gebruikt doordat het premium tarief veel lager (tot wel -60%) is dan de gemiddelde concurrentie. Door deze prijs + sterke eigenschappen is LastPass Premium de #1 wachtwoord manager. Lees meer…